Siirry sisältöön

Yhdistys

Apua asunnottomuuden ehkäisemiseen

Kodittomien Tuki – Hemlösas Stöd ry on katulähetystyöntekijöiden vuonna 1950 perustama kristillinen yhdistys, joka tarjoaa asumispalveluja asunnottomille ja erilaisissa elämänkriiseissä eläville naisille ja perheille.

Yhdistyksemme toimintaa ohjaavat yhteiset arvomme: kristillisyys, tasa-arvoisuus, lähimmäisen kunnioittaminen ja oikeudenmukaisuus. Toiminnalla pyritään auttamaan syrjäytyneitä tai syrjäytymisuhan alla olevia naisia ja perheitä Helsingissä.

Asumisneuvoja auttaa asumiseen liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi Kela-hakemuksien täytössä. Asumisneuvoja on tavattavissa toimistolla maanantaista perjantaihin virka-aikaan.

Asuntovuokrauksen lisäksi toimintaamme kuuluvat juhlat ja yhteiset talkootapahtumat.

Kodittomien Tuki ry on mukana valtakunnallisessa asunnottomuuden ennaltaehkäisyn toimenpideohjelmassa 2016–2019 (AUNE-työryhmä).

Jäseneksi

Jäseneksi yhdistykseen voi hakea yhdistyssääntöjen mukaan:

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat päästä kristillisiä arvoja kunnioittavat henkilöt, jotka yhdistyksen hallitus hyväksyy ja jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen ja toiminnan. Kannattajajäseniksi voivat liittyä yksityiset henkilöt ja oikeuskelpoiset yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajajäsenillä ei ole äänioikeutta.

Toimita vapaamuotoinen jäsenhakemus sähköpostitse hallituksen sihteeri Joona Korteniemelle: joona.korteniemi@kodittomientuki.fi